2011. július 29., péntek

GAP hőszigetelt vállpántos uzsonnás táska - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Kedves Tanszer Vásárlók!
Augusztus 24- Szeptember 1. között szabadságon leszek, postázás szünetel. Az augusztus 15. után megvásárolt tanszerek elképzelhető, hogy nem fognak megérkezni iskolakezdésre, mivel a szállitási idő 10-14 nap körül van (ettől rövidebb, de több is lehet). Klasszikus, kemény anyagból készült iskolatáskák itt az USA-ban nem kaphatók, igy azok beszerzésében nem tudok segiteni. Az összes hátizsák gerinckimélő kialakitással készült. Licitálás előtt minden kérdésre szivesen válaszolok, szállitást, annak költségét, terméket stb. illetően, irjatok nyugodtan.  
Vadonatúj, eredeti, GAP hőszigetelt, vállpántos uzsonnás táska, eredeti cimkével az USA-ból. A vállpánt állitható illetve levehető. Termékeim között megtalálható, a táskához illő hátizsák is, melyre az uzsistáska rácsatolható. Anyaga hőszigetelt, kiváló, erős, gépben is mosható, nagyon szép darab.
Mérete 22cm X 17 cm X 10 cm.
Szállitási idő kb 10-14 nap mivel Amerikában élek, innen küldöm a csomagot. Postaköltség sima légipostával 800 Ft. Ajánlva kizárólag külön kérésre postázok, mivel annak költsége jelentősen több. (ajánlott postaköltség 3100 Ft). A kép katalógusból származik, a táska teljesen megegyezik a képen láthatóval.



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 06:25
. GAP hőszigetelt vállpántos uzsonnás táska - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos