2011. április 28., csütörtök

Dobfelszerelés gyermekeknek, SZUPER! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitáláskor vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolássérült, visszárú, vagy csak megmaradt! Csomagolását felbontottuk, hogy kipróbáljuk! A játékok működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
FIGYELEM! A termék kishibás! Az aukció tárgya egy szuper dobfelszerelés gyermekeknek! A szett három különböző méretű dobból áll, amelyből kettőt ütővel üthetünk, a legnagyobbikhoz egy lábdob csatlakozik, ezt a lábunkkal szólaltathatjuk meg. Áll egy db cintányérból, két db ütőből, egy db könnyen összeszerelhető kis székből, és egy db fülhallgatós mikrofonból.  Ha hibátlan lenne, a következők jellemeznék:   ha ebbe énekel a gyermek és üti a dobokat, olyan mintha egy egész zenekar szólalna meg. Amikor a lábdobot használjuk, a nagy dobon lévő lámpák a ritmusra villognak. Nagyon klassz játék, amivel minden gyermek imád játszani.   Hibája, hogy a középső dob plexi része szakadt, a nagy dobon az égők nem villognak és a cintányér tartó alja kicsit törött! Szerintem ügyes apuka tudja orvosolni a problémákat!   Ne hagyd ki, a hibája ellenére SZUPER!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 21:30
. Dobfelszerelés gyermekeknek, SZUPER! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos