2011. július 27., szerda

Liszt Ferenc - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Liszt FerencA könyv listaára: 2672 Ft. Leírás:
Liszt Ferenc egyik legismertebb darabját mutatja be jelen kötet, mely a Kulcs a muzsikához tematikus könyvsorozat tagja is egyben. A Liszt-évre megjelenő többnyelvű, rendhagyó kiadvány - a hozzá szervesen kapcsolódó CD-vel együtt - mutatja be az 1854-ben íródott szimfonikus költeményt. A szerző elsőként egy rövid életrajzi vázlattal szolgál, ezt követi a zenemű részletes bemutatása. A szerző bemutatja a mű zenei alapmotívumát, mely az egész darabon végig vonul, majd részletesen foglakozik azzal, hogy mindez milyen metamorfózisokon megy át, s a zeneszerző hogyan is jeleníti meg a zenében a halál közeledtét, a kedveshez simulást, a vihart, az idillikus természetet vagy a hazáért folytatott harcot. A kötetben megtalálhatjuk még Galambosi László Előjátékok című versciklusát is, mely a zeneműhöz köthető. A Borsos Miklós rajzaival, valamint kottarészletekkel ellátott kötetben megtalálhatjuk a szöveg német, angol és japán fordítását is. A kötethez tartozó CD első két track-je a zenemű részleteit tartalmazza a szerző lánya, Pécsi Rita zongorajátékában, majd ezt követi a zenekari mű felvétele, Németh Gyula vezényletével, a Magyar Állami Hangversenyzenekar tolmácsolásában (a zene alatt megszólalnak a Galambosi-költemény részei, Sinkovits Imre előadásában), valamint az idegen nyelvű ismertetők is. A zenerajongóknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-88887-1-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:50
. Liszt Ferenc - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Fontos