2011. július 31., vasárnap

Nemere István: II. András és IV. Béla - Jelenlegi ára: 1 440 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! II. András és IV. BélaA könyv listaára: 1695 Ft. Leírás:
A nagy alakú, kemény táblás ismeretterjesztő képes történelmi sorozat uralkodói életrajzokban dolgozza fel a magyar történelmet. A most megjelenő nyolcadik kötet főszereplői a tizenharmadik században uralkodó II. András és IV. Béla. II. Andrást az apja nem királynak szánta, mégis három évtizeden keresztül ülhetett a magyar trónon, az Árpádok körében párját ritkítóan hosszú ideig. A hagyományos történelmi és az irodalmi emlékezet nem túl pozitív képet őriz az uralkodóról, aki hatalmas adományozásaival alapvetően átalakította országa birtokviszonyait, végleg megroppantotta a királyi hatalom anyagi forrását és megerősítette a nemesi rend hatalmi-politikai pozícióit. Fiának IV. Bélának hasonlóan hosszú uralkodási idő adatott. Szándéka szerint visszafordította volna az apja által elindított folyamatokat, de a tatárok támadása megakadályozta benne, hogy végül második honalapítóként vonuljon be az iskolai történelemkönyvekbe. A szerző, sorozata eddig megismert hagyományait folytatva ezúttal színes, fordulatos módon beszéli el hősei és az ország sorsát. A kötet jobbára igazodik a régebbi és újabb keletű szakirodalmi összefoglalók megállapításait, de szívesen kölcsönöz a régi krónikák vagy éppen a szépirodalmi hagyomány regényesebb szemléleteiből és fordulataiból a család élet felvázolása vagy a személyes portrék megrajzolása során. Az elbeszélést egy-egy különleges epizódot kinagyító keretes szövegek gazdagítják (jelent kötetben pl. II. András feleségeinek története vagy Kötöny kun vezér meggyilkolása) A gazdag képanyag sajnos ezúttal is többször csak közvetve, anakronisztikusan kapcsolódik az éppen tárgyalt témához. ISBN: 978-615-5013-22-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:38
. Nemere István: II. András és IV. Béla - Jelenlegi ára: 1 440 Ft

Fontos